Quantcast
Channel: .loxblog.com
Viewing all articles
Browse latest Browse all 739

سرعت وای فای خود را افزایش

$
0
0

افزایش سرعت وای فای در خانه

در دنیای امروزه که عصر ارتباطات و اطلاعات نام دارد استفاده از مودم های وای فای ( WiFi ) بسیار رواج پیدا کرده است، شما با استفاده از چند ترفند ساده میتوانید سرعت اتصال وای فای خود را تا حد زیادی افزایش دهید. اگر متوجه شده باشید در بعضی مواقع سرعت اینترنت با استفاده از wifi پایین می آید ، چاره کار چیست ؟ امواج وای فای ماهیت فیزیکی دارند و قدرت انتشار این امواج می تواند به واسطه دیوارها، اشیاء و حتی بدن خودمان کم و زیاد شود. در این مقاله با هفت گنج همراه باشد تا به شما راهکار های ساده ای برای حل مشکلتان ارایه دهیم.

از طریق چند روش ساده میتوانید سرعت وای فای خود را افزایش دهید.

  • مودم یا روتر وا فای wifi خود را در مرکز محل قرار بدهید.

موقعیت روتر در خانه بسیار مهم است.اگر روتر شما در گوشه ای از خانه است، به طور حتم در سمت دیگر خانه سیگنالی بسیار با نویز و ضعیف دریافت خواهید کرد. بهترین مکان برای قرار دادن روتر محلی تقریبا در مرکز خانه و در فضایی باز بدور از دیگر وسایل الکترونیکی است.نزدیک بودن روتر به دیوارها و درها و دیگر موانع شانس تداخل سیگنال شما را کاهش می دهد.همچنین بهتر است که روتر وای فای در بالاترین ارتفاع نسبت به دیگر وسایل قرار گیرد.

  • جهت آنتن وای فای را تغییر دهید.

روترها یا همان مودم های وای فای با دو نوع آنتن عرضه می شوند.داخلی و خارجی. اگر روتر شما دارای دو آنتن خارجیست سعی کنید موقعیت آن ها عمود بر یکدیگر باشد.یکی عمودی و دیگری افقی. برای مودم هایی که دارای یک آنتن می باشند نیز سعی کنید جهت قرار دادن مودم و آنتن در یک جهت باشد.

  • فرکانس مودم wifi خود را ۵ گیگاهرتز کنید.

یکی از مشکلاتی که شاید کسی به آن توجه نمی کند فرکانسی است که روتر شما بر روی آن درحال اجراست. اگر شما تنها روتر خود را از جعبه بیرون اورده اید و اقدام به نصب معمولی آن کرده اید حتما از منوی کشویی اجازه انتخاب فرکانس بین ۲.۴GHz و ۵GHz را نداشته اید.بسیاری از لوازم داخل منزل مانند مایکرویو از امواج نزدیک به ۲.۴ گیگاهرتز استفاده می کنند که این باعث تداخل با امواج مودم شما می شود.پس بهتر است که از داخل تنظیمات مودم فرکانس مودم خود را بر روی ۵GHz تنظیم کنید.

How to boost home Wi-Fi signal

  • مودم خود را از دیگر ابزارهای الکترونیک و ارتباطی دور نگه دارید.

کلیه ابزارهای الکترونیک و خصوصا ابزارهایی مانند تلویزیون، مایکروفر، تلفن بی سیم و ... روی کیفیت سیگنال وای فای تاثیر منفی دارند. بهتر است که مودم یا روتر را در جایی دور از این ابزارها قرار دهید. این مساله باعث کاهش تداخل امواج و افزایش کیفیت سیگنال دریافتی خواهد شد.

همچنین اشیایی مانند آینه و کابینت آشپزخانه که از حجم زیادی فلز در آنها استفاده شده می توانند تاثیر منفی روی عملکرد انتشار امواج توسط روتر داشته باشند.

  • آنتن های مودم wifi را عمودی نگه دارید.

قرار دادن آنتن های روتر در حالت عمودی باعث انتشار بهتر سیگنال می شود. به زبان دیگر آنتن هایی با سیگنال عمودی امواج را به صورت افقی انتشار داده و در نتیجه مساحت بیشتری را پوشش می دهند. اما در صورتی که روتر را روی دیوار نصب کرده اید آنتن ها را در امتداد روتر و نه به حالت عموم به آن تنظیم کنید.

  • پیکربندی مطلوب تری را در بخش نرم افزاری مودم وای فای اعمال کنید.

در بعضی از موارد نرم افزارها یا تکنیک های نرم افزاری خاصی برای بهبود کیفیت امواج وای فای وجود داشته و کاربردی هستند.

برای اعمال تنظیمات مناسب نرم افزاری، باید آدرس آی پی خاصی را در مرورگر کامپیوتر خود باز کنید تا به تنظیمات دسترسی پیدا کنید. این آدرس معمولا در زیر مودم یا روتر نوشته می شوند یا با جستجوی مدل آن در اینترنت میتوانید آن را بیابید.

در مناطق شلوغ که تراکم جمعیتی بالاست ممکن است تداخل فرکانس امواج موجب ضعف در دریافت سیگنال شود. در تنظیمات ذکر شده می توانید با تغییر فرکانس و کانال مربوط به سیگنال های خروجی، بهبودی چشمگیر در کیفیت وای فای ایجاد کنید.

مودم و روتر های قدیمی از ۱۴ فرکانس (از ۱ تا ۱۴) بهره می برند که اعداد ۱، ۶ و ۱۱ معمولا گزینه هایی بهتر هستند.

گزینه بعدی، ارتقاء نرم افزار روتر است که Firmware نامیده می شود. این مساله البته برای تمامی روترها قابل بررسی نیست اما ممکن است در صورتی که از روتری قدیم استفاده می کنید، کارخانه سازنده نسخه جدیدی برای ارتقاء نرم افزار آن ارائه کرده باشد. با مراجعه به سایت سازنده این مورد را تحقیق و نسبت به اعمال آن اقدام کنید.

  • مطمین شوید که کیفیت اینترنتی سرویس دهنده اینترنت مشکل نداشته باشد.

یک راه بسیار ساده برای تشخیص کارایی مطلوب یا نامطلوب مودم، بررسی تست سرعت اینترنت است. در صورت امکان این تست سرعت را از طریق بی سیم و همچنین با اتصال کابل به کامپیوتر بررسی کنید. تفاوت سرعت نباید فاحش باشد.

در صورتی که اختلاف زیادی بین دو آزمایش (با کابل و با وای فای) مشاهده نکردید و سرعت اینترنت با چیزی که باید باشد متفاوت بود، مشکل احتمالا از سرویس دهنده اینترنت است. در غیر این صورت و چنانچه تست سرعت با وای فای سرعتی کمتر از تست سرعت با کابل داشت، موارد بالا را برای بهبود وضعیت امتحان کنید.

  • اگر هیچ کدام از ترفند های بالا نتیجه نداد، مودم وای فای تازه ای بخرید.

در صورتی که وضعیت آزاردهنده عدم پایداری شبکه بی سیم با امتحان کردن تمامی روش های بالا نتیجه نداد، مشکل به احتمال بسیار زیاد مربوط به خود روتر است. در این صورت می توانید با خرید آنتن های مخصوص توان خروجی آن را افزایش دهید و چنانچه باز هم تغییری حاصل نشد احتمالا خرید یک دستگاه Repeater یا یک روتر جدید ضرورت پیدا می کند.


Viewing all articles
Browse latest Browse all 739

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>